اعلام ورود و جستجو 2 نكته مهم امنيتی در فيس بوك

درمطالب گذشته درباره سه نكته مهم امنيتی در فيسبوك صحبت شد. اينبار در اين آموزش تصويری 2 نكته مهم ديگر نيز به آنها اضافه شده است.

نكته اوّل : اعلام ورود (Check in) به مکان‌های عمومی

امکان اعلام ورود به مکان‌های عمومی، از امکانات بسیار جنجال‌برانگیز فیس‌بوک بوده است. منتقدان می‌گویند این کار ردیابی مکان کاربران را بسیار آسان می‌کند. اگر از روی موبایل هوشمند خود از فیس‌بوک استفاده کنید، می‌توانید به سادگی اعلام ورود کنید و پست مربوط به آن روی دیوارتان قرار می‌گیرد. حتی می‌توانید ببینید که به‌طور هم‌زمان چه کسان دیگری از کاربران فیس‌بوک در آن مکان حضور دارند.

مساله اساسی اینجاست که اگر این گزینه در اکانت شما فعال باشد، دوستان‌تان هم می‌توانند ورودتان به مکانی مشخص را در صفحه فیس‌بوک خود اعلام کنند و بگویند که مثلا به همراه شما وارد پارک ملت در شمال تهران شده‌اند. امکان جالبی است، اما گاهی اوقات ممکن است پیامدهای نامطلوبی داشته باشد. اگر به هر دلیلی می‌خواهید این امکان را غیرفعال کنید،به روش زير عمل كنيد:

گام اول : روی قسمت Account كليك كرده و وارد قسمت Privacy Settings شويد

گام دوم : روی Customize Settings كليك كنيد

گام سوم : روی Edit Settings  كليك كنيد

گام چهارم : گزينه  Disabled را انتخاب و سپس Okay كنيد

 

 

نكته دوم : جستجو برای پیدا کردن و پیدا شدن

اگر گزینه Public Search در تنظیمات حریم خصوصی شما فعال باشد، آن‌گاه کاربران دیگر یا دوستان‌تان با جستجوی نام‌تان در موتورهای جستجو می‌توانند پروفایل شما را پیدا کنند. اگر پروفایل شما و دیوار فیس ببوک‌تان، حتی برای مدت کوتاهی هم به روی عموم کاربران باز بوده باشد، ممکن‌است سرورهای موتورهای جستجو آن را در Cache ذخیره کرده باشند و در چنین مواقعی این اطلاعات را نشان دهند.

اگر می‌خواهید این گزینه را غیرفعال کنید به شرح زير عمل كنيد:

گام اول : روی قسمت Account كليك كرده و وارد قسمت Privacy Settings شويد

 

گام دوم : در بخش زيرين صفحه در قسمت Apps and Websites روی Edit your settings كليك كنيد

 

گام سوم : در صفحه باز شده در قسمت Public Search روی Edit Settings كليك كنيد

 

گام چهارم : در اين صفحه تيك داخل مربع را برداشته و آن را خالی بگذاريد

شما همچنين ميتوانيد در اين مورد مطالب بيشتری را از اينجا بخوانيد.

Advertisements

یک دیدگاه برای ”اعلام ورود و جستجو 2 نكته مهم امنيتی در فيس بوك

  1. سلام مهندس عزیز
    مرسی از حضور گرمت و با نظرات خوبت که به من انرژی میدی…
    به نکات جالب امنیتی اشاره کردی مرسی از راهنماییت …
    موفق باشی

  2. سلام مهندس عزیز
    سال نو بر شما و خانواده محترمتان مبارک امیدوارم سال 90 سالی سرشار از شادی و شادابی برای شما و خانواده محترمتان باشد….
    با آرزوی بهترین ها برای شما به امید فردایی بهتر[گل]

  3. سلام دوست عزیز
    میخواستم از شما بپرسم که پی ام های خصوصی که تو فیس میدیم و پاک میکنیم رو میشه دوباره برگردانند ؟ توی فیس ذخیره میشن ؟برای پاک کردن همیشکی پی ام ها باید چکار کرد؟

    • درود
      تمام پيام های خصوصی دريافت شده و ارسال شده بعد از پاك كردن آنها بصورت كامل پاك ميشند و ديگر راهی برای برگرداندن آنها نيست

  4. سلام دوست گرامی.موقع ثبت نام من عکسم رو آپلود کردم بعدا پشیمان شدم از اون عکسه .
    بعدش اومدم یه عکس دیگه رو آپلود کردم برای پروفایلم . حالا موقع سرچ در فیسبوک اون عکس اولی تو پایین text boxe نشون داده میشه . میخاستم ببینم میشه اون عکس اولی رو حذف کرد که موقع جستجو تو فیسبوک ، اون ظاهر نشه؟

    • آقا بهزاد نيازی به پاك كردن عكس اولی كه آپلود كرديد نيست دليل اينكه زمانی كه اسم خودتان را سرچ ميكنيد هنوز عكس قبلی ظاهر ميشه اين هست كه تصوير اوليه شما در واقع در قسمت حافظه مرورگر شما قرار گرفته و برای همين عكس قبلی نمايش داده ميشه مشكل خاصی نيست اگر شخص ديگری اسم شما را در فيس بوك سرچ كنه حتمن عكس جديد در قسمت جستجو نمايش داده ميشه
      موفق باشيد

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s